Så här ska en tårta se ut på en 30-årsdag....

img_1234 (MMS)

Så här ska en tårta se ut på en 30-årsdag. Som ni alla begriper så var det inte min, men OM någon skulle ha råkat tänkt det som första tanke... Så tackar jag för det! Men nu är det ju så att det står Micke på den, så jag kan inte ens fejka till mig den åldern... Men med ålder kommer visdom, tänk på det alla som känner av sin ålder... Vi är kloka... INTE gamla... Men som sagt var! Micke 30 år gratulerad av sina nära o kära... GRATTIS Micke igen. Underbara tårtor som din blivande fru hade trixat ihop. Dom såg inte bara vackra ut! Dom smakade dessutom underbart... Tack!!!


Den där leken ungar roar sig med när de ha...

Den där leken ungar roar sig med när de har tråkigt i bilen är jag less på.. "GUL BIL... = SMACK" så sitter man och håller på armen som fått en smäll! Så nästa gång jag byter bil ska den vara GUL!!! Moahahaw...!!! Jag vet vad den orsakar!!!


Jamen TA STEGET!!! grinden är öppen och ja...

img_4938 (MMS)

Jamen TA STEGET!!! grinden är öppen och jag vill krypa ner i sängen igen... Kan man inte njuta av solvärmen, så kan man väl få njuta av sängvärmen???  Så vad väntar du på??? Hoppa ner från altanen och GÖR DINA BEHOV... jag vill SOVA!!!


Firat in semestern!

Japp... Söndag och semestern har börjat. Bjuden på lite räkor och vin. Upptäckte sent om sider att taxi inte har någon service så här sent på sommaren. Det gick alltså inte att beställa en taxi hem  klockan 23 en söndag så nu vet vi att ska man ska dricka alkoholhaltiga drycker enbart på bestämda tider under sommartiden... Suck!!!
So beware of the situation... Don't drink on a sunday folks!!! If you don't want to take a long walk home!!!

Nu ska de här bena dra sig upp till Berg f...

img_0304 (MMS)

Nu ska de här bena dra sig upp till Berg för att pådyvlas med framtida träningsvärk... Dags att sitta upp i sadeln igen. Vet inte varför det har blivit ett uppehåll från ridningen, men det har ju varit mycket annan skit som har sabbat glädjen med att rida där uppe. Men jag måste ta tag i mig själv och hitta tillbaka till glädjen igen. Det blir nog bättre när det kommer mer folk så att det inte är så ödsligt i stallet! Så jag avslutar med ett "yiihaa"


Men vad är det för värld vi lever i??? Sit...

img_6060 (MMS)

Men vad är det för värld vi lever i??? Sittstrejk på morgonkvisten...


Svärfar hade gjort tätmjölk igår? Ja just ...

img_5284 (MMS)

Svärfar hade gjort tätmjölk igår? Ja just det... Tätmjölk??? Då tänkte jag: " Vad i hela fridens dagar är det"???  När man tar i en sked och låter det rinna av den så ser mjölken seg ut. Jag trodde inte det var möjligt, men det var det tydligen. Intressant fakta är att om man googlar tätmjölk så får man också veta att den kan skära sig när det åskar ute??? M Y S K O


Ointressant vetande: Hur vet man att man h...

img_4906 (MMS)

Ointressant vetande: Hur vet man att man har haft besök på altanen??? Jo det lilla äcklet (snigeln) har lämnat ett spår av slem på altanmattan!!! U R K !!!


Nymodigheter???  Höll på att stryka med nä...

img_2037 (MMS)

Nymodigheter???  Höll på att stryka med när vi var på McDonalds häromdagen! Efter ett besök på "hemlighuset" så tvättade jag händerna som brukligt är! Sträcker fram handen lite nonchalant för att slita åt mig en bit papper ur hållaren... Då vrålar den här jä**à manicken igång och blåser till så jag höll på att dö av skräck! Dessutom lyste faanskapet med ett blått ljus!!! Snälla någon??? Jag begriper att blåser var till för att få händerna torra??? Men vad skulle det blåa ljuset ha för funktion tror dom??? Nu har det fasen gått för långt... fram med vanliga pappersservetter igen...


Trött...Trött...Trött!!!

Jag har börjat se fram mot min semester. I år ska jag ha 3 veckor,vilket är mer än jag har haft på flera år och jag ska banne mig inte göra ett jota! Det är planen i alla fall, men jag vet att jag kommer att göra massor ändå. Det är mycket som är eftersatt här hemma och jag behöver komma ikapp. Men det är så skönt att inte ha någonting inplanerat utan jag ska ta dagen som den kommer... I största möjliga mån...
Kommer nog mest att bli på hemmaplan eftersom vi har hästen, hunden och katten att se till också. Men det är ett kärt bekymmer. Vi tar livet som det kommer!!!

Nu har polisen hämtat den här cykeln som l...

img_7083 (MMS)

Nu har polisen hämtat den här cykeln som låg utmed cykelbanan i mitt blogginlägg förra veckan!  Så är det någon som saknar en vit  flickcykel är den där...


Jag blir så stolt så jag kan inte låta bli...

img_2987 (MMS)

Jag blir så stolt så jag kan inte låta bli att göra ännu ett inlägg... Vilket par!!! Bay Watch och Helene... Kärlek på er!


Så här ska det se ut!!!! Då kan man börja ...

img_4190 (MMS)

Så här ska det se ut!!!! Då kan man börja förhandla om vad som helst sen !!! Älskar dig gumman!!!


Så tar vi en liten brevid.... Kram

img_7153 (MMS)

Så tar vi en liten brevid.... Kram


En styck vit cykel, Drottningsholm Aury li...

img_6128 (MMS)

En styck vit cykel, Drottningsholm Aury ligger slängd  utmed gångvägen mellan Vetestigen och Havrestigen!!!  Någon som saknar den???


Jaha... Bara till att sätta fart på trucke...

img_0903 (MMS)

Jaha... Bara till att sätta fart på trucken antar jag!!!


Uppgraderar min FB status i bloggen...

Ja... Statusfältet i FB är ju enbart 420 tecken och min dag rymmer så många fler än så!!!

Jag säger: Alla erfarenheter som du gör, blir en extra kunskap att bära. Så dagens kunskap blev: Hur man lastar en häst i transport och fraktar honom till veterinären... Dock inte i tid, men vi kom fram. Vilket bara det kan vara en bravad att klara. Min dotter och jag hade lite problem med att få in hästen i transporten. Det var så min lilla hjärna började bearbeta små elaka planer inne i huvudet,,, Vad sägs om en vinsch??? Bara att hala in! Det skulle väl inte vara tokigt när man har ett pressat tidsschema? Det är inte genomförbart... Men jag sa ju att mina tankar började vandra. Vi trugade, fjäskade, bönade, bad, lockade och pockade. Men det var 2 hovar på lemmen där bak och sen var det stopp... Då snackar jag om TVÄRSTOPP... En så tjurskalle, är det länge sedan jag "stångades" med... Men för att göra en lång historia kort (kortare) han kom slutligen in och redan då var vi en timme sen till vår tid i Svenljunga...
Vi startar upp vår resa och efter en bit så tittar jag i backspegeln och ser då hur hästens träns ligger på transportens hjulhus... S T O P P!! Slänger in det i bilen och kör vidare. Kommer fram till utkanten av samhället och där... Där kör två av vägverkets arbetsfordon i snigelfart och stoppar upp allt vad trafiken gäller. Då ville jag nästan ge upp och vända bilen, men trots allt så skulle ju hästen få lite vana av att åka transport igen... Till slut nådde vi vårat mål och blev bemötta på ett alldeles ypperligt sätt av Ionel och hans kollegor. Vi var över en timma sena, men han tog sig ända tid till att svara på alla våra frågor och att ge oss tips och råd... "Guldmedalj direkt" till det stället. Distriktsveterinärerna säger jag bara!
När besöket var över så erbjöd de sig att hjälpa oss på med hästen i transporten igen... Så lyssna nu alla ni som tycker att KUNDEN är viktig...
1. Ringer på morgonen, får tid samma dag!
2. Kommer 1 timme sent, får komma in ändå.
3. Ger oss hjälp med lastning av hästen efteråt.
UNDERBAR SERVICE!!!!
Sen gick resan hem som smort... Det var först när jag skulle lämna tillbaka transporten till Mary som jag insåg att jag hade problem... Glömde av att jag inte har några större kunskaper att backa med släp. Kunde varit okej om jag inte hade kört in bilen framför hennes stall. Inte backat... Utan kört in..."SMARTSKALLE" eller hur??? Det var bara att koppla loss släpen och låtsas att det regnade... Tack och lov att M har vana vid släp. Så nu funderar jag på att ta E-körkort... Mmmm... Vore kanske inte så dumt!!!
Tack till alla som hjälpte mig och tack till M:s goa vänner som "lyfte dagen"... Kram

Snart dags för ett pass igen!

Nu är det dags att gå iväg till jobbet för att göra sommarens första  24-timmars pass... När man skriver 24 timmar så låter det som väldigt länge, men jag känner att man går in i en annan värld och man följer rutinerna och dygnsrytmerna som finns där. Man släpper vad man har hemma under dessa timmar och tur är väl det. Det är väl kanske barnen som kan känna att det är en lång tid, men dom klagar inte... Än i alla fall!!!
Så jag får säga att de är duktiga de små liven. Eller små och små??? Man kan tro att jag lever i det förflutna. Jag har inge småbarn längre. Det är bara jag som inte vill låta dom bli stora än. Jag är inte redo för att släppa taget om dom, inte för att de inte skulle klara det, utan det ligger helt själviska orsaker bakom mitt tänkande. Efter att ha haft 25 år med barn så kommer det att bli tomt den dagen som de inte finns här hemma längre....
Hu vilken otäck tanke!!!

RSS 2.0