Varför köper jag svarta adventsljus när ja...

img_5330 (MMS)

Varför köper jag svarta adventsljus när jag hatar svart i samband med jul...??? Desperation kanske? Annars kan jag bara anta att medicinerna sätter spår i hjärnan på mig... U R K !!! måste byta ut dom IDAG... de ger mig rysningar...


En vacker ros från en underbar dotter... D...

img_6429 (MMS)

En vacker ros från en underbar dotter... Det är sånt här som gör att man inser att man inte är ensam i en jobbig situation! Fastän hon vet att blommor och jag inte har något vidare samarbete, så lägger hon pengar på en sån ros, för att trösta och ge mig styrka.... Underbart! Jag kan bara säga ett ödmjukt TACK!!!


Tuff gårdag!

Eller finns det något som heter gårdag? Jo... det  gör det väl... Jag hade ju en igår! ;-) Och en mycket tuff sådan...

Det var dags för den årliga TIF-Cupen i Tranemo Idrottshall och som förälder så släpade jag ner "ashlet" för att göra min plikt. Vi brukar ha väldigt trevligt på den här dagen och man lär känna de andra fotbollsföräldrarna i grabbarnas lag. De som kommer vill säga! Men där samlas vi i alla fall och steker hamburgare, säljer lotter, springer och plockar, håller ordning och organiserar... Skickar en hälsning  och stort TACK till grabbarnas fotbollsledare, som vecka efter vecka ställer upp på grabbarna ideellt och tränar dom i form...

Från 8 på morgonen till 19 sprang vi runt som råttor där nere och hjälpte till. Så fötterna mina och jag är inte så där jäkla sams. De känner av allt "stående och gående" idag! Och drar sig inte för att tala om det för mig heller... Det saknades en hel del föräldrar där nere igår vilket är synd. Det orsakar ju gärna att vi som kom fick göra deras del också. Okej... det var fars dag, men gissa vad??? Vi andra har föräldrar och barn som vi också fick försaka igår. Hade alla ställt upp så hade vi som var där kanske haft en möjlighet att fått dagen uppdelad så VI hade kunnat "hylla" våra underbara pappor också... Så här behövs det en SKÄRPNING!!!

Jag vet att många av föräldrarna kom redan före 7 på morgonen och  kom inte därifrån förrän vid 22 på kvällen. Det är ju inte över förrän all städning är gjord i lokalerna. Det tackar jag er som var kvar och tog hand om... Jag hade kvällsfodringen uppe på Berg i stallet, så jag var tvungen att åka därifrån. Men... Jag hade dåligt samvete över det!!! Så jag riktar ett STORT TACK till arrangörerna till TIF-Cupen, till alla härliga spelare, lagledare, publik och föräldrar... (Glömde jag någon?? Då gäller det förmodligen dom också...)

Ny dag... Nya tag!!!

 


Befiinner mig här idag... Kom förbi och kö...

img_5621 (MMS)

Befiinner mig här idag... Kom förbi och köp hamburgare, vet ja!!! Stöd föreningslivet... <3


Ja... Ikväll har jag det bara mysigt med e...

Ja... Ikväll har jag det bara mysigt med ett gäng tjejer som dricker vin och har det bra... Kram


Injektionerna o jag!

Ja... Det här med B12 injektioner blir nog en bra lösning på problemet... Jag har fått lite bättre "go" i kroppen och humöret verkar stiga lite grann. Vilken jäkla tur. Nu kanske jag kan börja se framåt, istället för att "gå ner mig". Jag har INTE varit mig själv på sista tiden och jag har saknat den jag var. Den där med tålamod... Förståelse... En axel att gråta mot... Duracellkaninen med alla trådar blixtrandes samtidigt... Ett energiknippe, helt enkelt...

Men nu när jag har börjat få de här sprutorna, så har jag insett att lite "marinerade skinkor" kan vara bra till jul... Moahahahaw!!! Undrar vem som kom på att det var ett lämpligt injektionsställe... O ja... Jag skriver något så pinsamt som att jag får sprutorna i skinkan eftersom: JAG är JAG... Inget jäkla hysch, hysch här inte... Är det något man har lärt sig under sina sjukperioder så är det att: Man gör det man måste, för sitt eget bästa! "Kosta, vad det kosta vill" som Emil i Lönnebergas kloka far sa!
Kram

Jaha? Vad gör jag nu då??? Jävla IT teknik...

img_6083 (MMS)

Jaha? Vad gör jag nu då??? Jävla IT teknik... Och min dataadministratör är på kurs och kan inte nås... Snyft!!! det blir en konstig dag idag!


De flesta andra i byn skuttar runt i skoge...

img_0076 (MMS)

De flesta andra i byn skuttar runt i skogen idag på långpromenaden och har trevligt... Vad gör jag??? Istället för att ta del av denna folkfest ska jag öppna pärmarna på den här eländiga boken för att sätta mig in i hur det mänskliga sinnet kan utveckla sig om man har otur! Jag hade ju hellre diskuterat det ute i skogen efter ett par bärs innanför västen... "In real life" så att säga! Hoppas att alla som deltog fick en kanondag!!! Kram


Hos min underbara dotter på en bärs och li...

img_8957 (MMS)

Hos min underbara dotter på en bärs och lite samvaro.... Så härliga barn man har egentligen... Kärlek på er alla


Har blivit "styvmor" till en liten pälsbol...

img_7343 (MMS)

Har blivit "styvmor" till en liten pälsboll ett tag!!! Myyysigt värre! Jag får väl se hur lång tid det tar innan hon är en i "flocken"? Nille och Coco har sina åsikter om hur livet i huset ska vara! Så Sally får nog lära sig den hårda vägen... Hehe


Tror jag ska dejta Anders, Göran och Ove i...

img_7427 (MMS)

Tror jag ska dejta Anders, Göran och Ove ikväll... Med lite god mat till så ska vi nog komma överens! Hihi jag har i alla fall inhandlat detta vin om andan att ta ett glas skulle falla på!


Sånt här ska man väl egentligen inte kalla...

img_8746 (MMS)

Sånt här ska man väl egentligen inte kalla för frukostmat? Men eftersom jag njöt av detta kl 9 på morgonen så är det väl bara att erkänna att jag tydligen " höjde ribban" vad det gäller frukostvanan... Men eftersom min gubbe och jobbargänget har fredagsfika så bestämde jag mig för att  det var MIN tur... Mums!


Så spännande med en dotter i luciatåget......

img_1634 (MMS)

Så spännande med en dotter i luciatåget... ;-)


Detta kan helt klart bli intressant till k...

img_5191 (MMS)

Detta kan helt klart bli intressant till kvällsmat! Fläskfilé paj med bacon... Ser ju bra ut än så länge!!! Undrar hur lång tid det tar innan den börjar pösa över kanterna på pajformen? Men eftersom jag, är JAG så har jag förutsett detta och ställt in en plåt under ;-D


Teletubbies modet är för mig en gåta??? Me...

img_8750 (MMS)

Teletubbies modet är för mig en gåta??? Men tydligen är det rätt skönt att lulla omkring i till vardags! Är det "Plönningestyle"???


Här sysslar Tesse och Alwin med lite kommu...

img_0642 (MMS)

Här sysslar Tesse och Alwin med lite kommunikationsövningar... Undrar just vad dom kom överens om??? Förmodligen att det är en grym värld vi lever i!!!


RSS 2.0