Kattspår på spisen påminner mig om när jag...

img_9612 (MMS)

Kattspår på spisen påminner mig om när jag hittade ett fotavtryck på köksgolvet en gång... Ett sött litet vitt fotavtryck omgärdat av oboypulver... Låt oss säga som så, att "skåpsråttan"hade svårt att förneka att företeelsen hade inträffat och att skylla på någon annan var det inte tal om... Så utan att vara medveten om det, har katten fått mig att minnas ett av de där ögonblicken som gör det så speciellt att vara mamma... Därför la jag ut ett par äckliga tassavtryck på min spis... Nu ska här skrubbas spishäll och katten ska jag ta ett snack med senare...god morgon!!!


Åååh!!! Vad jag längtar till värmen igen. ...

img_2176 (MMS)

Åååh!!! Vad jag längtar till värmen igen. Nu börjar det kännas att vintern är på G... Vinden är iskall... Regnet hänger i luften och mörkret är inte långt borta... S O L!!


Det är nu man börjar inse att "den stora" ...

img_2296 (MMS)

Det är nu man börjar inse att "den stora" familjen blivit mindre... Det är dags att byta ut sin vanliga potatisgryta till en skitliten kastrull... Buu huu


Kunde jag bara hitta dig så...

Tänk om man kunde gå in i sig själv och leta reda på den där jäveln som jobbar ostört inom dig... Jag skulle vrid..a nacken av magsjukebacillen, om jag bara fick tag i den... Eller kanske skulle räcka med att tala om att den gör ett väldigt dåligt jobb... Sååå... Låt eländet bryta ut ordentligt så jag kan gå vidare efteråt, go o glad... Men låt inte effekterna av dig ligga och pyra inom mig... Jag vill kunna äta godis, mat och dricka mitt heliga kaffe UTAN att du förstör njutningen med det!!!
Så tacka skaparen för att det inte är möjligt att göra det jag ber om... För jag skulle inte tveka en sekund!!!
URK

Faan.. Jag ser en rynka??? Kan det va så j...

img_9358 (MMS)

Faan.. Jag ser en rynka??? Kan det va så jä**ligt??? Hehe... Japp! Kommer med ålder och tyder på livserfarenhet <3 ;-)


Så vackra så.... <3

img_2887 (MMS)

Så vackra så.... <3


Äntligen har dom satt på elementen i huset...

img_9794 (MMS)

Äntligen har dom satt på elementen i huset!!! Mjaauu...


RSS 2.0