Och här står Alwin och undrar över vad fra...

img_5564 (MMS)

Och här står Alwin och undrar över vad framtiden har i beredskap för honom!!!


Så är praktikplatsen invigd!

Idag har jag haft min första praktikdag. Den första dagen av tre veckor. Jag tror tiden kommer att gå fort eftersom det verkar vara en massa trevliga människor där. Både gamla och personal. Det är klart att det tar sin tid innan man lär känna varandra. Men idag har jag fått så mycket information så jag är rädd att det ska rinna ur öronen på mig...
Så i morgon blir det att jobba eftermiddagspass, ska bli intressant att se hur det går???

Igår hade jag premiär på terrängbanan!

Ha... Inbilla er inte att jag deltog med häst! Men däremot så var jag hindervakt... Var en rätt intressant upplevelse på sätt och vis... Först blev jag utskickad med en KARTA??? Alla som känner mig vet att kartor och jag inte ska sammanföras överhuvudtaget. Det är bäddat för problem... Så... Jag strövade runt lite i hagen med mitt hinderdokument, samtidigt som jag sneglade mig lite över axeln för att se om någon reagerade på mitt planlösa strövande... Men jag hittade tack och lov en bra plats att stå på så att jag såg de hinder som jag skulle ha koll på...

Så kommer vi då till hästarna och dess ryttare!!! Där kommer det häst på häst, med 3 minuters mellanrum, dundrande så det skakar i marken. Man har ingen kommunikation med de andra och inser att man inte har en aning vem som är vem egentligen. Jag hade i och för sig startlistan men det var någon som var försenad och skulle rida senare...  De andra känner ju igen varandra, men inte jag... Det resulterade i en massa klotter på pappret om hästens färg, speciella kännetecken på ryttaren och hur det gick med hoppet över hindret... Hahaha... Vi får väl se hur det blir nästa terrängträning där uppe i stallet???

T.O. tog i alla fall emot mitt papper när alla tävlande hade kommit i mål. Tack och lov så sa hon att hon kunde tyda mina kråkfötter som jag skrivit ner i all hast. Jaja.. Man gör så gott man kan... Mer kan man inte göra. DEt var roligt att vara med i alla fall... Det ser för jäkla mäktigt ut i alla fall när de kommer dundrande i terrängen!

Om jag skulle få för mig att prova på denna sport så gör lidandet kort.... SKJUT MIG!!! hihi

Hur sönderspelad kan en bra låt bli???

Sitter på jobbet och har två radioapparater igång. En på kontoret och en i fabriken... Och vad hör man??? Jo... Chris Medinas "What are words" i otakt??? Två olika kanaler spelar låten samtidigt... Då kommer jag på en tanke... Är det verkligen någon som köper de där skivorna som dom dessutom ger ut??? Mest spelade låtarna på "bla-bla-bla" (kanalen)... Det skulle ALDRIG falla mig in att betala för sönderspelad och uttjatad musik!

Önskar dom kunde spela mer blandade låtar. Som det är idag, så händer följande:

Låten slår igenom...
Radiostationerna får ett exemplar...
Man hör den varenda jäkla dag i ända...
Folk tröttnar och vill spy när de hör den...
Låten är officiellt "dödad" av media...

Hmmm... Så synd egentligen!

Inte lätt att ställa sig upp när katten ha...

img_3831 (MMS)

Inte lätt att ställa sig upp när katten har bestämt sig för var den ska ligga... Så härlig och så go!!!


En lycklig, glad, härlig nyanställd arbets...

img_9730 (MMS)

En lycklig, glad, härlig nyanställd arbetsterapeut på fast tjänst... Celebration time at work!  Grattis älskling!!!


Men allvarligt!!! Har det skett någon sort...

img_7224 (MMS)

Men allvarligt!!! Har det skett någon sorts genetisk sammangaddning mot mig eller???


Jag har den STÖRSTA, FETASTE jävla spindel...

img_4666 (MMS)

Jag har den STÖRSTA, FETASTE jävla spindel jag har sett rakt utanför mitt kontorsfönster... Jag anser att lite mer regn nog inte skadar för den djävulen ska DÖDEN DÖ!!!!!!! uuuuurkkkkk!!!!


Förmiddags nöje! Grabbens fotbollsmatch so...

img_4212 (MMS)

Förmiddags nöje! Grabbens fotbollsmatch som de vann med 9-3... Jag hade lite svårt att sitta stilla och hålla mun på läktaren. Jag gjorde ett par vrål som uppmärksammades av de övriga i min närhet! Blev faktiskt ombedd av gubben att skärpa mig! Hur ska det gå till? Det är sådana här tillfällen som jag inser att jag faktiskt har potential till att bli en överambitiös fotbollsmamma utan skrupler... Hmmm! Borde kanske bli bannlyst på läktaren?


Här sitter man och sliter i sitt anletes s...

img_1099 (MMS)

Här sitter man och sliter i sitt anletes svett under tiden som det pågår en marknad nere på byn... Här träffar man ju inga trevliga människor att tjata med... Katten ligger utslagen i stolen bredvid och hunden tycker jag är så sabla tråkig så han ligger någon annanstans och trycker... Usch!!!


Tjuvar i Ulricehamn...

Man börjar ju fundera på hur människor är funtade? Varför ska det vara så svårt att låta andras saker vara ifred. 26 sadlar har stulits från en ridskola och vad innebär detta? Jo att det finns en massa barn i Ulricehamn som kanske inte kan gå på de där ridlektionerna, som dom har längtat efter hela veckan. Föräldrar som har lagt ut till ridskole avgifter för sina barn TROTS att de kanske egentligen känt att de inte har haft råd... Men vad gör man inte för de små barnen??? Jo... Vi lär dom vad som är rätt och fel! Man lär dom vad som är mitt och ditt. Tyvärr måste man också lära dem att inte alla människor vet skillnaden... Tragiskt!!!
Så enkelt ALLT vore om ALLA kunde leva efter dessa simpla regler...

RSS 2.0