Måste bara lägga in en bild på dottern med...

img_4075 (MMS)

Måste bara lägga in en bild på dottern med sin fina häst Voyage som hon hyrt... Jag blir så avundsjuk...


Det är dessa två väskor som är orsaken til...

img_9534 (MMS)

Det är dessa två väskor som är orsaken till att jag står här och hänger istället för att sitta inne på fiket och ha det bra...


Kundvagnsparkeringen på Gekås... Det är hä...

img_7295 (MMS)

Kundvagnsparkeringen på Gekås... Det är här jag gömmer mig!


Måste smyga in en bild där ni ser att jag ...

img_6196 (MMS)

Måste smyga in en bild där ni ser att jag faktiskt sitter på Voyage... I och för sig står han stilla ju när kortet togs, men... Vi galopperade ett varv också! Det ska bli så spännande att få ta hand om denna ståtliga häst!!!


Hahaha... Hur ska man kunna låta bli att l...

img_7036 (MMS)

Hahaha... Hur ska man kunna låta bli att lägga in denna i sin blogg??? Störtskön min!!!


En lånad bild från Facebook... Så skön och...

img_4280 (MMS)

En lånad bild från Facebook... Så skön och gullig att jag ville lägga den i min blogg...  "Det du inte kan bevisa eller sett, kan du heller aldrig anklaga någon för!!!"


Sista fotot på Baywatch!!! Tack för alla g...

img_3903 (MMS)

Sista fotot på Baywatch!!! Tack för alla gånger du stod ut med mig... Glömmer dig inte, men jag vidare... Du ligger väl gömd i mitt hjärta!!! Där är din plats nu... Kärlek på dig "Bullen"....


Kärlek vid första ögonkastet!

img_7966 (MMS)

Kärlek vid första ögonkastet!


Det är äkta kärlek när man tillåter hunden...

img_7170 (MMS)

Det är äkta kärlek när man tillåter hunden gnaga på ett grisöra på ens mage i soffan!!! Jag är för trött för att putta ner honom... Dessutom är han så mysig som placerar sig där! Sjuk i huvudet? Jag veeet!!!


Hästannonser!

Det är fasen inte lätt att hitta rätt bland alla annonser och jävelstyg som ligger ute på nätet. Den ena ljuger värre än den andra och det spelar ingen roll att man som eventuell köpare har åkt 15 mil enkel väg för att titta på hästen! Hu faan kan dom med!!! Tror dom att man köper hästen då? När man står där och har slösat både bensin, tid och ork? Ska man le då och säga: "Sååå fin den är??? Kan du borsta den, ta bort leran och få hästen att gå dit DU vill så kanske det blir ett köp???" Då har jag ändå tittat på hästar i 40 000 kronors klassen!!!  Jag har börjat tappa sugen på att leta vidare bland annonser. Hästarna är ju ändå inte vad de ger sig ut för att vara. De är ett lockbete för att en dum jävel som jag, ska tro på lögnen och börja hoppas!!!

Nej fy f..n!!!

Du försöker bara lura mig??? Eller hur??//...

img_7940 (MMS)

Du försöker bara lura mig??? Eller hur??//Nille


Det är inte var dag som man ser en get kom...

img_6092 (MMS)

Det är inte var dag som man ser en get komma inspatserande i ett stall, för att se vad som händer...??? Jag menar... KOLLA HORNEN!!!  Jag fick helt plötsligt ögon i nacken i fall jag behövde fly för livet... ;-) Men vilken härlig varelse... Det sket fullständigt i min existens!!! (Big Smile)


Ännu ett sätt att lura kunder! Denna tillv...

img_6963 (MMS)

Ännu ett sätt att lura kunder! Denna tillverkare har alltså kommit på att "frosta" sin förpackningspåse så man ska få intryck av att brödet är så färskt att det immar igen på påsen inuti... Fiffel och båg!!! Bedrövligt!!!


Lägger in ett tips på ett RIKTIGT gott röd...

img_7676 (MMS)

Lägger in ett tips på ett RIKTIGT gott rödvin... Mitt tips inför påsken! <3


Va??? Upptaget???  Det där är MIN plats ka...

img_8493 (MMS)

Va??? Upptaget???  Det där är MIN plats kattjävel!!! //Nille


Här har vi lördagens rosett från hoppninge...

img_8319 (MMS)

Här har vi lördagens rosett från hoppningen i lördags! Hehe... En felfri runda på Lotta gjorde mig till en vinnare! Inte bara för att jag hoppade utan för jag deltog i denna "Pay & Jump"... Började visserligen denna 1:a gång enbart på 40 cm hinder, men ändå!


RSS 2.0