Snöhel..te!!!

Japp... Så kom då snön även i år. Jag vet att det är naturligt... Jag vet att det är ett "måste"... Men jag behöver INTE tycka om det! Blött... Eländigt... Kallt...

En anledning till min avsky, är väl kanske väl förankrat i att jag är en väldigt frusen person. Jag har slutar röka = Bättre blodcirkulation... Hmmm? Jag undrar det, ja! Kan ju inte säga att jag har märkt så mycket skillnad på den fronten. Knäna blir stela, tårna okänsliga och fingrarna intar en likaktig gulvit nyans fläckvis! Ursnyggt kan jag tala om! Man gnuggar händerna så fort man ska gå in någonstans i hopp om att blodet ska börja cirkulera igen!

Garageinfarten är stor så in i hel...te! Märks också vid den här tiden på året! Men nu har vi skaffat en större skovel att föra bort snön med! Synd att det inte följde med en "skottare" till den! Mina barn borde kunna göra det... Men jag tror dom har för mycket "tonåringar" i sig för att tycka att det är något för dom att syssla med! De ser ju att snön försvinner ändå på något mystiskt vis! Hmmm...Hmmm??? Japp... Nu har jag gnällt färdigt på livet. Nu kan jag gå vidare med den andra delen av myntet...

Det är mysigt att tända både kaminen och levande ljus. Det är mysigt att krypa upp i soffan och titta på någon hopplöst romantisk eller komisk film, samtidigt som man stickar på ett par raggsockar eller annat varmt och skönt! Det är jättemysigt att krypa ner i sängen och se hur snön dalar ner utanför fönstret! det är fint med den gnistrande vita snön som nästan bländar med sin renhet... Det är en underbar känsla att se Atlas, Nille och Coco rusa runt som galningar av lycka över snön. Atlas har ju inte varit med om snö någon gång så han var alldeles fascinerad av den. Vitt, kallt, fluffitg och blött... Yippie!!!

Adventsljusstakarna som lyser upp mörkret i fönstren och den traditionella julgardinen i köket som viskar "juledags... Juledags"

Så är det!

Allt har två sidor... Så även Snön!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0