Grey is a colour toooo!!!

Jag lånade ut min bil till tösen och så fick jag cykla ner till frissan i hällregnet själv. Vad säger det om min personlighet! Rätt mycket tycker jag. Jag var som en disktrasa när jag kom fram och satte mig i frisörstolen. Den vanliga känslan av lugn hade dock lite svårt att ta sig igenom känslan av de blöta, kalla byxorna jag hade på mig...

Nu till det magiska ögonblicket när jag konstaterar att jag har blivit väääldigt grå i hårfärgen. Det går att färga... Jag vet!!! Men det är ettsabla otyg att vara tvungen att hålla på med var och varannan vecka. I mitt fall så blir det en liten grå ros i hårboten varenda gång som det blåser ute. Man försöker liksom fånga vinden i ansiktet istället för att låta den dela utväxten i bakhuvudet!

Det är inte bara det att man ska köpa hem färgen... Man ska ha någon som hjälper till att ta i den i håret också, så det blir jämt och fint! Sen kostar det ju skjortan, om man ska hålla på att hålla skenet uppe!

De flesta som åker och handlar brukar ju kasta en snabb blick i spegeln hur de ser ut... Jag gör det också... MED vetskapen att när jag passerar dörrarna på ICA så "blåser det till" och frisyren är ett minne blott! Snacka om "fångad av en stormvind"... Varenda gång händer det! Jag har inte hittat en enda affär, mer än den här i byn, som gör att hela huvudet nästan blåser av! Den måste ju bara vara inställd på fel sätt...

Varenda gång, så har man lust att hålla fast håret vid öronen på huvudet! Svårigheten kommer när man ska gå UT ur affären och har händerna fulla med matkassar!!!

Kommentarer
Postat av: Ninni Hagström

Gråa hår ja, hmmm de har tyvärr hängt med här också i ett antal år redan :-/ Surt sa räven...

2012-09-22 @ 21:15:19
URL: http://ninnih.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0