Så här ÄR livet... Acceptera det!

Börjar dagen undrbart bra genom att flyga ihop med min dotter, sådär halv sju på morgonen... Allt jag skriver om den händelsen!!!

Sen skulle jag ut med hundarna i regnet och det var väl liksom där det tog stopp... JAg har alltså skaffat mig en Cane Corso valp som INTE tycker om regn! Jag fick ner han från altanen så att han gjorde "nr 1" och när det var klart så kastade han sig mot altanen för att komma in igen! Jag hade själv lite bråttom så jag gick efter.

Efter en stund så hittar jag honom i sovrummet vid altandörren och jag inser att NU... NU kanske han skulle ta sig ut i regnet så jag inte behövde vara rädd att hitta en hög på golvet någonstans... När jag tar fram kopplet så springer han iväg till sin sovplats och placerar ner sin kropp på ett sånt sätt som gör att man blir så där riktigt T U N G och otymplig! Jag fattade då beslutet att jag inte fick ge mig utan jag tog resolut tag i honom och bar ut han utanför altanen! Då kastade han sig in mot husväggen för att söka skydd under taket som stack ut... DÅ tappade fru Nilsson tålamodet och lyfte upp honom och B A R upp han i backen bakom vårt hus för att nå resultat om man säger så... Gick inget bra... Atlas gnydde och hade svansen långt in under magen... Behöver jag skriva att det inte blev något resultat att skryta med den här morgonen!!!

SABLA hundskrälle!!! (med kärlek sagt naturligtvis!!!)

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Ska dock tilläggas att han kastade sig upp i vår säng med sina blöta, skitiga och stora tassar gjorde stämpeldyneavtryck på mitt lakan som hette duga... Hämnden blev ljuv för honom och kännbar för min del! ;)
"Just keep smiling"

2012-09-14 @ 09:42:42
URL: http://ansoni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0